Oleum” je nastao iz čiste ljubavi i dugogodišnjeg uživanja prirodnih esencija u svakodnevnici, koje nam ulepšavaju život. Iz želje da tu ljubav podelimo sa svima vama, nastao je “Oleum”. Mi smo uigrani ženski tim koji nosi ideju o tome da je lični ugođaj važan da bismo željno delili zadovoljstvo i sa drugima. Vrlo uspešno tu ideju realizujemo i donosimo vam sjajne proizvode koji će vam ulepšati život, a koji nose duh i miris prirode. “Oleum” je spoj estetike, kvaliteta i dizajna. Izbor kada poželite nešto posebno i vredno, kako sebi tako i bližnjima.

U druženju i razmeni iskustava u korišćenju eteričnih ulja kao sirovina koje nam pružaju podršku u svakodnevnici, nas dve smo dobile ideju da znanje, iskustvo i ljubav prema ovom izboru bude naša biznis ideja. U tom trenutku je ova tematika bila prilična nepoznanica široj populaciji, dok oni koji uživaju prirodu, su svakako znali i koristili dobrobiti eteričnih ulja, prirodne kozmetike, ekoloških proizvoda itd.. Samim tim, građenje i postavljanje ovakve poslovne ideje na noge je bilo dodatno izazovno u društvu koje nije bilo dovoljno upoznato sa tematikom.

 

 

2021. godine, smo počele da gradimo našu priču imajući u vidu sve do tada doživljeno i istraženo, a tu ljubav smo želele da delimo sa što širim brojem ljudi, koji pronalaze svoje afinitete u prirodnim izborima, za lično i opšte dobro. Obzirom da volimo ovaj svoj put, nije nam teško ni da edukujemo, menjamo i širimo svest o lepoti, koristi i važnosti očuvanja životne sredine odabirom prirodnijih, čistijih I bezbednijih proizvoda u svrhu poboljšanja kvaliteta života. Za proizvode koje nudimo smo inovativni na tržištu, a u pitanju su prirodni osveživači prostora koji se koriste uz prvenstveno eterična ulja (pasivni difuzeri), potom nakit difuzeri, auto difuzeri itd..
 Ni jedan početak nije lak ali kada je lako nije ni dovoljno motivišuće. Teskoba svakog puta, pa i poslovnog,  je ono što nas uči, nadograđuje i formira iskustveno u svakom pogledu. 
Naš posao je širok, odgovoran i prelep. Stvaramo, edukujemo, pružamo svojim kupcima ono što najbolje možemo, a i sigurne smo i svakodnevno uviđamo da se kvalitet prepoznaje i ceni u svakom okruženju. Želimo mnogo da pružimo i obećavamo da to može biti samo bolje nego juče.

Naša najveća nagrada je sve veći broj zadovoljnih uživalaca naših proizvoda. Svi oni su naš motiv, istrajnost i glas u svakom trenutku. Postanite i Vi deo naše priče jer ona pruža sve ono što svi za sebe želimo – najlepše i najbolje.

 

Olja i Jovana