Kako i zašto Oleum? | Oleum

Kako i zašto Oleum?

Nas dve smo dugogodišnji svedoci i zaljubljenici blagotvornosti prirode, a konzumiramo je i putem eteričnih ulja vrlo često, mnogo godina unazad ogromnom ljubavlju. A zašto? Zato što smo sebi i bližnjima dokazale lepotu i efikasnost korišćenja i biranja eteričnih ulja u različitim potrebama svakodnevnice pa smo poželele da to bogatstvo podelimo sa drugima. Ta ljubav nas je dovela do ideje da stvorimo svoju mirisnu priču koja je imala jedan sjajan put koji i dalje traje. Svakim korakom je taj put sve sigurniji.

Ideja vodilja je bila da predstavimo tematiku aromaterapije i svoja divna iskustva korišćenja eteričnih ulja kroz svo isksutvo, znanje, a na kraju i autentične i kvalitetne proizvode kojih gotovo da nema na našem tržištu, a da su prirodna opcija. Ta ideja nas je sve vreme održala jer iznad nas ide glas o iskrenosti i volji da stvaramo nešto zdravo, posebno i korisno.

Imale smo ono “zašto i zato” ali ne i ime. Smišljale smo, smišljale i dođosmo do naziva “Oleum”, a “oleum” na latinskom znači ulje. Zvučalo je lepo, kratko i elegantno, baš onako kako smo želele. To je bilo to. Idemo dalje. Godinama smo mućkale ulja po potrebi, mirisu… Tako je došla ideja o aromaterapeutskim proizvodima koji su se vremenom menjali i usavršavali.

Došle smo do toga da možemo da ponudimo potpuno inovativnu tematiku kroz svoje proizvode, koji su zaista posebni, a ispunjavaju ekološke uslove.

Trudimo se da naši proizvodi budu visokog kvaliteta kako samih proizvoda, tako i ambalaže. S toga, oni su uvek idealan izbor poklona za one koji cene istančanu estetiku jednako kao i kvalitet.

Ovaj put gradimo zajedno. Budite sa nama i uz nas.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Nov.
2023.
Blog
Na tržištu postoji veliki broj osveživača prostorija, automobila i sl. Međutim, da li se zapitamo koliko su standardni osveživači koje kupujemo u prod...
15.
Nov.
2023.
Blog
Na tržištima širom sveta postoje više vrsta difuzera, a oni se dele na klasične (uglavnom pasivne) I ultrazvučne difuzere.  Kada k...
13.
Nov.
2023.
Blog