Odabir osveživača prostorija | Oleum

Odabir osveživača prostorija

Na tržištu postoji veliki broj osveživača prostorija, automobila i sl. Međutim, da li se zapitamo koliko su standardni osveživači koje kupujemo u prodavnicama i drogerijama zapravo štetni po naše zdravlje? Oni su svi uglavnom kompozicija hemijskog sastava koji u sebi sadrži prilično štetne, a često i toksične materije, aposlutno nepreporučljive za udisanje.

Iako često možemo naići na fantastične mirisne note u takvim proizvodima, treba biti obazriv. Naročito ukoliko živimo sa malom decom ili nekim drugim osetljivim grupama.

Svedoci smo sve češće pojave problema sa alergijama od najranijih uzrasta. One se pojavljuju kao reakcija na sve zagađeniji vazduh, životnu sredinu, a sve slabije imunitete pojedinaca.

Zašto ne bismo to predupredili i učinili koliko je do nas?

 

Iz tog razloga, treba birati zdravije alternative i osveženja prostora , a ujedno i pročišćenja vazduha.

 

U našoj ponudi možete pronaći potpuno ekološke i prirodne proizvode – osveživače prostorija, automobila, ali i sirovine uz pomoć kojih oni funkcionišu, a to su čista, visoko kvalitetna eterična ulja.

 

Ono po čemu smo posebno prepoznati, a sve više širimo svoj put su pasivni difuzeri.

Ovu vrstu osveživača prostora smo mi doneli na naže tržište, a samim tim stvorili vrlo dobar utisak kod kupaca, kako zbog zadovoljstva proizvodom tako i željom za posedovanjem jedne potpuno inovativne ideje proizvoda na našim prostorima.

 

Pa da zaključimo, kakve osveživače treba birati za svoj životni prostor:

 

  • Prirodnije po svom sastavu jer su bezbedni
  • Zdrave po svom delovanju jer su time prilagodljivi svim ciljnim grupama, od dece do odraslih
  • Estetski uklopive u većinu enterijera
  • I naravno, kvalitetne proizvode da bi što duže vršili svoju ulogu

 

Više i konkretnije o difuzerima pročitajte u sledećem članku.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Nov.
2023.
Blog
Na tržištima širom sveta postoje više vrsta difuzera, a oni se dele na klasične (uglavnom pasivne) I ultrazvučne difuzere.  Kada k...
13.
Nov.
2023.
Blog
10.
Nov.
2023.
Blog
Nas dve smo dugogodišnji svedoci i zaljubljenici blagotvornosti prirode, a konzumiramo je i putem eteričnih ulja vrlo često, mnogo godina unazad ogrom...